Menu

Loppehelg på Ytre Malvik

En stor loppehelg hos Vikhamar og Saksvik skolekorps resulterte i penger i korpskassen. Korpset som i 2012 markerte 50 år deltok med en stor dugnadsgjeng på Ytre Malvik samfunnshus.

Arrangørene ønsker å sende en takk til alle støttespillere som leverte lopper, til alle foreldre for en viktig dugnadsøkt og til kunder som var innom årets loppemarked. Igjen greide korpset å skaffe mye varer, både nytt og brukt som havnet i nye hjem. På bordene i andre etasje på samfunnshuset var utvalget stort mellom keramikk, porselen, lysestaker, pyntegjenstander, duker og klær av bra kvalitet. Aurora Marie Drage og Maria Tronstad var to blant mange som fant interessante varer.

- Vi hjelper til litt innimellom og det er litt spennende å se hvilke varer skolekorpset får in til utsalget hver gang dette loppemarkedet arrangeres, sa jentene. Ute i gangen i ført gule vester var Idun Hungnes Aarnseth, Eivor Hungnes Aarnseth, Tora Aune og Elise Ye Lunde fullt opptatt med å pakke ned varer for kundene. Inntektene fra loppemarkedet og kafeen, kafe loppa i 1.etasje gir skolekorpset styrket økonomi i tiden fremover blant annet til innkjøp av instrumenter og uniformer.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss