Menu

Naturfoto på Flatholman

Da BioFoto Midt-Norge før påske inviterte til workshop i foto på Flatholman fikk et 40-talls deltakere flotte motiver inn i fotolinsene.

Naturmotivene var mange da Midt-Norske Naturfotodager ble avviklet like før påske med innlagt tur tidlig på morgenen ut til Flatholman i Muruvik. Rødsildre, en hardfør tidlig fjellplante i vakre rosarøde farger var i ferd med å blomstre på svabergene. Ute på fjorden lå flere flokker ærfugl, med innslag av havelle, sjøorre, kvinand og gravender.  Oppmøtet var allerede klokken 06.00 på morgenen og deltakerne med sine kameraer og linser fikk oppleve et fantastisk morgenlys.

- Vi var totalt sett veldig fornøyd med dette to dager lange arrangementet også med foredrag og bildevisninger sammen med fotomesse i Trondheim, sier leder i BioFoto Midt-Norge, Einar Hugnes fra Skatval. Et hundretall fremmøtte fikk med seg naturbildevisninger i Suhm-huset ved Vitenskapsmuseet i Trondheim. Høydepunktet var nok uansett opplevelsene på Flatholman tidlig på morgenen blant minst et tusentall ærfugl rett ut for svabergene. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss