Menu

Skiløpere i full fart

Selv om snøen uteble i Skjelstadmarka, så var det kanonforhold på Grova skisenter i Meråker.

Av: Henrik Einangshaug

Alt lå til rette for en topp dag for både utøvere, arrangør og tilskuerne under Skjelstadmarkstaffeten 2017. Løpere ifra hele Nord-Trøndelag kom til Grova og var klare for å gi alt i to-mannstafetten der hver løper går 2 etapper hver, en går klassisk og den andre går fristil.

Farten var det i hvert fall ikke noe å si på, tett kamp helt inn til målstreken om plassene. Mange tøffe dueller og stor lag glede blant alle deltagerne der alle fokuserte på å gi sitt for laget.

I gutter 11-12 år stilte IL Varden med hele 3 lag, der Teodor Østerås og Andreas Palmelind var raskest av IL Varden sine lag med en 2 plass, deretter fulgte de 2 neste lagene bestående av Aleksander Strid og Kevin Eidem og Konrad Estil og Halvard Livik på en del 5 plass, kun 14 sekunder bak vinner og kun 9 sekunder bak IL Varden sitt beste lag.

Guttene og jentene i klassen 13-14 år startet på samme startskudd og det ble tidlig 2 lag som seieren av 13-14 åringene skulle stå mellom. Det var tilslutt Stjørdals-blink guttene Oskar Lereggen og Snorre Kvernrød som tok seieren, kun en skilengde foran jentene fra IL Varden, Mia Mossige og Eivor Lund-Tangen.

De fra 15-16 års klassen og eldre startet på samme startskuddet de også. Der var det 3 lag i 3 forskjellige klasser som stilte, og de var som følger: Skjelstadmark IL i jenter 15-16 år som deltok med Sunniva R. Opgård og Tonje Hallan, IL Varden i gutter 15-16 år som besto av Sindre Henden og Bernard Estil og tilslutt Meråker VGS sitt lag i gutter 17-20 år som besto av Even Hognestad og Håvard Magnus Mikalsen. Meråker VGS guttene viste gode tegn i forkant av Norges cup på Voss neste helg, de dro ifra de andre lagene ganske tidlig å tok seieren i det startfeltet med hele 4 min og 31 sek foran IL Varden. Skjelstadmark IL gjorde en kanon innsats men kunne ikke måle seg oppimot guttene fra Meråker VGS og IL Varden. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss