Menu

Topp forhold i Kirkebyfjellet

Meråker Alpinsenter har lagt forholdene til rette for skiglade folk. Alpinsenteret kan tilby flere løyper for slalåm og snøbrett. Langrennsskiene kan også tas med på i fjellet.  Hele fem mil løyper er tilgjengelig i meråkerfjella.

Frisk fjelluft, folkeliv i bakken, varm kaffe og to sorte voktende ravner svevende i lufta. Forholdene er nå veldig bra i bakkene og i løypene i Meråker. Arne Magnus Størseth leder arbeidsgjengen som skaper den gode stemningen i Kirkebyfjellet. Nysnø de siste dagene har ytterligere gitt fine løyper.

- Vi åpnet 3.desember i fjor, det har bare vært kort stenging på grunn av regn. Nå er det åpent fra 10.00-16.00 her oppe. Tirsdager har vi åpent både dag og kveld. Følg med på nettstedet hos Meråker Alpinsenter når det gjelder åpningstider, oppfordrer Størseth. Fredag i vinterferien er det klart for barneskirenn i bakkene. Lørdag blir det teater når Inderøy videregående dramagruppe fremfører sine nummer. Langrennsløper går fra anlegget med tilgang fem mil langrennspor tilrettelagt med skøytetrase og klassisk. Fra skisenteret er det tilgang til alle løyper. Størseth har anlagt senterets kafe på starten med spisende, drikke, skiutleie og billettsalg. Alt ligger på toppen ved parkeringen. Nederst i skitrekket ligger Bjørgbekktrekket og hele anlegget er nå i funksjon i Kirkebyfjellet.     

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss