Menu

Hytteboom etter fjellhytter!

Etter at markedet for hytter i fjellet i deler av landet har vært noe nedadgående, merker slett ikke tilbydere i denne regionen samme tendenser.  Det er tydelig stor interesse for hyttetomter i Meråker og Fagerlia. Åtte av 17 tomter er nylig solgt på kort tid.

Kjøpere av tomt til hytte i fjellet i Meråker er gjerne fra Stjørdal, Malvik og Trondheim. Åtte av 17 tomter ble solgt nesten umiddelbart da Meraker Brug la ut disse for salg. Jacob Haugen hos Meraker Brug er godt fornøyd med responsen i markedet. 

- Det nye feltet er nå under opparbeidelse og ligger midt i mellom alpinbakken og startpunktet for det store løypenettet fra Fagerlia. Rett utenfor ligger fantastisk fine preparerte løyper. Her er det snøsikkert og anlagt kunstsnøanlegg. Det er lysløyper og skiskytteranlegg, sykkelsti, jaktterreng, og fiskemuligheter ikke langt unna. Rundt omkring i Meråker ligger det hele 26 stykk tusenmeterstopper. Det er kort vei med 40 minutter kjøring fra Stjørdal. Ned til butikken i bygda er det heller ikke langt. En praktisk og grei avstand som fører til at folk benytter hyttene, sier Jacob Haugen hos Meraker Brug. 

Store tomter

Idrett og spesielt skiidrett er satsningsområde for Meråker kommune. Dette sikrer samtidig gode tilbud for hytteeiere i et langt perspektiv. Det er NM-arena for langrenn i 2019 i kommunen som er gode på vinter- og sommerarrangement. Flere slike er under planlegging. Alpinbakkene i Fagerlia har flomlys og kunstsnøproduksjon som sikrer lengre sesonger. En velfungerende hytteforening er i arbeid og generelt er det lite videresalg av hytter. Det betyr at folk trives i Fagerlia påpeker Jacob Haugen, som også nevner klatrepark i Meråker sammen med Rypetoppen.   

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss