Menu

Sigvart Dagsland til Selbu Kirke

Siste søndag i april kommer en av de mest folkekjære artister til Selbu Kirke. Sigvart Dagsland skal sammen med Selbu Korensemble samarbeide om en konsert i den vakre kirka med den unike akustikken.

Sigvart Dagsland har veldig få konserter i Trøndelag, så dette er en konsert det absolutt er verdt å få med seg. I høst ga artisten ut plata ”Røst”, som har høstet meget gode kritikker. I tillegg til å være en dyktig komponist er Sigvart Dagsland en ettertraktet tekstforfatter, arrangør og sanger. Til sammen har Dagsland gitt ut 20 soloalbum. For mange er han kjent fra TV-programmer som ”Hver gang vi møtes” og ”Det store korslaget”. Han er en ettertraktet artist, og holder mange konserter i løpet av et år, både alene og sammen med sin kone Karoline Krüger.

Det blir nok både gåsehudfaktor og fine klanger i Selbu Kirke når Selbu Korensemble og Sigvart Dagsland fremfører sine mange fellesnummer. Det er første gang flere av sangene er arrangert for kor, og Selbu Korensemble skal også alene fremføre en salme skrevet av Sigvart Dagsland.

Selbu Korensemble er et dyktig kor, og sammen med sin dirigent Ivar Aas har koret gjort stor suksess med sine store oppsetninger og konserter i Selbu de siste årene. Koret er aktivt, og har virkelig satt Selbu på kartet når det gjelder store konserter i Selbu Kirke. Artister som Stephen Brant-Hansen, Bjarne Brøndbo, Tore Johansen, Erik Wennberg Jacobsen, Hanne Krogh og Arve Tellefsen har alle samarbeidet med koret, og er meget imponerte over kvalitet og produksjon av konserter. Koret teller 30 medlemmer og har siden nyttår planlagt og øvd til denne konserten. Koret er allsidig, men har nok sin styrke innen rytmisk korsang. Det blir flere fellesnummer av både nytt og gammelt Dagsland-repertoar, både ballader og pop, samtidig som både kor og Dagsland skal synge hver for seg. Sigvart Dagsland har med seg Torjus Vierli på tangenter, mens korensemblet har med seg John Oddstein Aune på gitar og Eivind Aune på tangenter.

Vi håper at mange vil ta turen til Selbu Kirke 30/4. Det vil bli en fantastisk konsert med en utrolig trivelig og folkekjær gjesteartist, sier Heidi Aas i Selbu Korensemble. Vi håper også at de som er på hyttene i dalføret denne helga kan komme på konsert. Det vil bli oppbygd scene slik at alle ser godt. Dagsland har med seg sin egen lydmester, mens Bjørn Sigmund Stokke nok en gang vil sørge for god lyd på koret. Billetter kan kjøpes på www.billettbestillinger.no eller kjøpes ved inngang. Se også offisiell hjemmeside for Sigvart Dagsland.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss