Menu

Butikk i helt ny drakt

Et betydelig løft med oppgraderinger av en allerede trivelig butikk, var tilbakemeldingen fra mange kunder da Spar Hegra reåpnet fredag. Spar-butikken har gravd dypt i lommeboka, pusset opp og åpnet i ny drakt til glede for mange kunder og ansatte.

Les mer

«Hot as Hell» på Blues in Hell

Det selges nesten 200 tonn av lakrissukkertøyet Tyrkisk Peber i året i Norge. Det er dobbelt så mye som den nest største dropsvarianten på markedet. De sterke dropsene skal nå «brenne» i munnen hos mange bluesartister på European Blues Challenge 2018.

Les mer

Klart for Norgescup i Bjørkbakken

70 hoppere er påmeldt til Norgescup i hopp denne helga. Bjørkbakken er Stjørdal sin største hoppbakke og står innbydende klar til konkurranse sammen med ivrige arrangører. Ni av hopperne representerer klubber fra tidligere Nord-Trøndelag.

Les mer

Fem kjemper om å bygge ny E6

Fem tilbydere er kvalifisert for å konkurrere om entreprisen for bygging av E6 fra Ranheim til Værnes. Totalt var syv grupperinger av entreprenører og rådgivere interessert i å kvalifisere seg.

Les mer

Den mangfoldige myra

I Trøndelag er vi kjent med vandring i myrer. Hvorfor er myra viktig? Dette ville gjerne Naturvernforbundet i Stjørdal og Meråker få svar på under sitt nylig avholdte årsmøte.

Les mer

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss