Menu

Søndag sikter alle seg inn mot LS

Ordfører Ivar Vigdenes lader opp til LS neste år med å delta under «Skytingens dag» søndag. Det gjør han sammen med flere andre lokale kjendiser, og ikke minst mange ivrige skyttere.

- Vi håper på godt oppmøte og en fin dag i Rådalen med deltakere i alle aldersklasser. Her kan den som har erfaring eller den litt uerfarne ta turen til et lavterskel skytestevne.  Vi håper på rekrutering foran det kommende Landsskytterstevnet neste år, sier Kari Skulbørstad som er leder i Lånke Skytterlag. Hennes lag arrangerer Skytingens dag sammen med Stjørdal Skytterlag, Hegra Skytterlag og Skjelstadmark Skytterlag.

Live-overføring

Klubbene som nå arrangerer Skytingens dag spanderer både utlån av gevær i kaliber 22 og ammunisjon denne dagen i Rådalen. Ett av lagene som skal på standplass er bestående av leder i LS-stevnet 2018, Tor Jakob Reitan som får med seg ordfører Ivar Vigdenes og Ann- Inger Leirtrø. Flere utfordrede på laget som stiller er Merethe Storødegård, Erik Fløan og Siv Sætran.

- Inne i skytterhuset vil vi se hvordan skytterne har greid seg på standplass. Dette kommer fram på en skjerm hos publikum, sier Skulbørstad.

Skyter seg opp

Årets Skytingens dag vil i stor grad handle om å profilere neste års enorme begivenhet, Landsskytterstevnet i Stjørdal. «Vi skyter oss opp til LS» er slagordet for søndagen.

- En orientering om LS 2018 blir gitt av lokal leder Tor Jacob Reitan denne dagen. Det oppfordres til å møte i god tid før klokka 11.00 og det blir skyting frem til 13.00, sier Kari Skulbørstad som tidlig fikk være med sine foreldre Anne Karin og Martin på distriktets skytebaner. Sist vinter hadde Lånke Skytterlag også et eget damelag med skyttere, og Skulbørstad understreker at skyttersporten passer for alle alderstrinn uansett kjønn.

 

  

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss