Menu

Rutinerte kunstnere stiller ut på festningen

I rødhuset på festningen vil det bli en kunst- og bildeutstilling i sommer. Det er Heidrun Kringen og Lilly Stokke, to kjente kunstnere fra Stjørdal som stiller ut på festningen.

 

Det er kunstnere med lang erfaring som denne gang stiller ut sine verker på Hegra festning. Allerede i dag, søndag 28. mai, er utstillingene klare for publikum. 

- Det er andre året at gulhuset rett ved parkeringsplassen benyttes til kunstutstilling. Vi er veldig glade for at venneforeningen slipper oss til med profilering og salg av det vi har laget, sier Heidrun Kringen og Lilly Stokke.

Heidrun Kringen startet allerede i 1963 med veving, og året 1982 startet hun Vevloftet. Mange fine kunstneriske motiver har det blitt gjennom årene fra veven hos Heidrun. Denne gang har hun med lin-vevde bilder blant annet med motiv av helleristninger, noen vesker, figurer og suvenirer.

Lilly Stokke startet året 1973 med kunstmaling på porselen og har en lang karriere i Kunstringen Stiora. Hun har tatt mange bilder av insekter og natur. Steinbilder og biller, sommerfugler og livet i blomsterenga viser hun på utstillingen.  

- Vi to har åpen utstilling hver søndag fra 12.00 til 17.00 på festningen, sier Heidrun og Lilly.

De to kan også åpne utstillingen etter bestilling, og er til stede ved ankomst med busser. To av rommene i rødhuset er fylt med kunstverkene under denne salgsutstillingen på festningen.   

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss