Menu

Rolf fikk den første på årets andre kast

  • Skrevet av 

Fem minutter over midnatt ble årets første laks tatt i Stjørdalselva.

Rolf Tangen, Hegra, fikk en laks på som veide 6,5 kilo og var 88 centimeter lang på det aandre kastet ved Avelsgård/Kringen. Tangen fisket med sluk.

Observasjoner tyder på at et større antall laks har vandret opp Stjørdalselva i år. Brødrene Gunnar og Ola M Lerfald som har drevet Midtkil Camping og Laksebørsen siden år 2000, har naturligvis en betydelig erfaring når det gjelder å vurdere fangstmulighetene.

Med sin erfaringsbakgrunn mener de at fiskerne i Stjørdalselva vil få et godt år. De kunne nevne at det i fiskehølen Smutthullet" ble tatt 35 lakser i 2016, og de regner med et større antall denne sesongen.

Interessen for laksefiske har heller ikke tapt seg, snarere tvert i mot. Allerede ved påsketider bestilles det hytte- og campingvognplass ved Midtkil. I dag var det fullt belegg på campingen. 

På sesongens første dag kom svensken Ulf Olsson innom campingplassen og fikk utdelt vandrepokalen fra Hegra Sparebank, samt et bilde som bevis på at han tok den største fisken i 2016. Den veide 18,7 kilo. Olsson hadde ikke anledning til å fiske på åpningsdagen i år, men i august kommer han tilbake til sin faste fiskeplass.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss