Menu

Satser maks på minibuss

- Jeg kjører folk dit de ønsker å dra, sier Knut Atle Aarbu som med investering i en 19-seter nå tilbyr turer med sitt nyopprettede selskap «Aarbuss». 

- Jeg har hatt et forhold til transportbransjen i 40 år med forskjellige oppgaver. I min siste stilling ville tilfeldighetene at jeg skulle bli overtallig. Da måtte jeg tenke nytt. Jeg hadde lenge fundert på om jeg skulle satse på egen hånd. Nå var tiden inne. Jeg sjekket tilbud, sørget for finansiering og dro til Østlandet for å kjøpe buss. Da falt jeg for en 19-seter.  

- Hvorfor kjøpte du en 19-seter?

- Rett og slett fordi en 19-seter gir flere muligheter enn en 17-seter. Tenk på et lag med fotballspillere og et par-tre ledere. Da blir det bare keeper og et par utespillere i en 17-seter. Det går ikke. Valget var enkelt og falt på en 19-seter i god stand. Med denne bussen ønsker Aarbuss AS å være et tilskudd til kollektivtrafikken i Stjørdal. 

- Hvem drar på tur?

- Det er hvem som helst. Ikke minst er det mange lag og foreninger som ønsker å ta seg en tur i hyggelige omgivelser. Hos Aarbuss AS har oppdragsgiverne den fulle råderett over reiseruta, antall stopp og varighet på stopp enten den gjelder kaffebesøk eller kjøp av is. Kunden bestemmer. Det er vår oppgave å utføre oppdraget til beste for kunden. 

- Har du muligheter for å ta med rullestoler?

- Ja, det går helt greit. Bussen kan enkelt gjøres om til transport for rullestol. Bussen er godkjent for å ta med maksimalt tre rullestoler. Antall seter blir da naturlig nok noe redusert. Ellers har vi også tilhengerfeste dersom det skulle være behov for utvidet bagasjeplass. 

- Hvorfor busstransport?

- Jo, svaret er enkelt. Jeg liker å møte folk. Og ingen ting er bedre enn å gi folk en tjeneste som de ønsker. Vi er allerede kommet godt i gang med noen utflukter. Og da merker jeg at det er populært med noen små stopp enten det gjelder muligheter for små og spennende innkjøp eller en god matbit. 

- Hvilket virkeområde har Aarbuss AS?

- Kundene bestemmer hvor vi skal kjøre. Dersom det er kunder som ønsker å gå sammen om en utflukt til et idrettsarrangement eller et av sommerens mange spel rundt omkring i vårt vakre land, da står vi til disposisjon. Det er alltid lurt å være ut i god tid for å planlegge turen best mulig, sier Knut Atle Aarbu.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss