Menu

Geir Olav Flåan

URL-adresse:

Robin nærmer seg landslaget

Robin Skrogstad fra Stjørdal og Rosenborg er en av 50 gutter som er tatt ut til landslagssamling i fotball.


15-åringen Robin Skrogstad er en av fire Rosenborg-spillere som er tatt ut til landsdelssamlingen for gutter født i 2002 og 2003 som foregår i Østfoldhallen i januar. 

Landsdelssamlingen er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der neste steg er landslag. Totalt er 50 spillere i hvert årskull tatt ut. Spillerne skal i løpet av samlingen vise seg frem for landslagstrenerne og bli skolert med utgangspunkt i fotballforbundets landslagsskole.

- De vi når har tatt ut, har overbevist mange, flere ganger, om at de har det lille ekstra. Nå er de inne på det nestøverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell. Landslag er neste steg. Dette er ingen liten prestasjon, når vi vet at det er om lag 1.000 spillere per alderskull som vurderes som talenter, og på et eller annet nivå er inne i Landslagsskolen, sier Håkon Grøttland, fagansvarlig i NFF for Landslagsskolen til fotball.no.

Robin Skrogstad er venstrebeint angrepsspiller og er en dyktig målscorer. Han har spilt for Stjørdals-Blink til og med fjorårssesongen, men har i 2017 spilt for Rosenborg. Med seg til landsdelssamlingen får han tre lagkamerater fra Rosenborg. 

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss