Menu

Chand med band til VM-festen

Det blir rocka bandpremiere når Chand med band skal spille på storfesten under VM-runden i rallycross på Lånkebanen i Stjørdal 10.juni.

I en egen bolk under storfesten med Sie Gubba, skal Chand Torsvik med sitt nye band slippe trønderrocken fri under VM-festen på Lånkebanen, skriver arrangørene av VM-runden i rallycross i en pressemelding.
 

Chand Torsvik ble Norges første X-faktor-vinner i 2009 og turnerte med et band etter den seieren. I ettertid har han sunget og spilt på egenhånd uten andre musikere, og kan se tilbake på utgivelser som "Kongeriket Norge" og singelen "Diamanten" som har toppet hitlistene. Nå fikk han så lyst til å spille med band igjen, at han ikke greide å vente – men kasta seg ut i det med en gjeng dyktige musikere. Til førstkommende helg er Chand klar med singelen «Æ like dæ» - og han liker det så godt at han like gjerne starter bandturneen på Lånkebanen og VM-festen lørdag 10.juni, skriver VM-arrangørene i sin pressemelding. 

På scenen har Chand med seg Jonas Skaret Hammeren på keyboard, Bjørn Martin Lensli Flovik på gitar, Magne Kollstrøm på bass og Kim Ulriksen på trommer.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss