Menu

- Ta bussen, oppfordrer VM-arrangørene

VM-arrangørene på Frigården er opptatt av at trafikken skal gli lettest mulig. Derfor er de ute med en påminnelse om hvordan du kommer deg til og fra VM-festen på dag- og kveldstid.

Det er satt opp skyttelbuss som vil gå opp og ned fra gratis parkering på Tangen Næringsområde i Stjørdal lørdag og søndag. Bussene går fortløpende etter du parkerer på Tangen og går via Stjørdal stasjon og Torget.

- På Tangen er det gratis parkering og gratis buss opp og ned. Her er det bare å parkere og ta første buss til full fart og moro på Lånkebanen, sier arrangementssjef for VM-runden, Birger Schanke i en pressemelding. 

Dersom du kjører egen bil koster det 100 kroner å parkere ved Lånkebanen, per dag – lørdag og søndag.

- Det blir også satt opp egen skyttelbuss til VM-festen lørdag kveld. Den går med avgang kl. 20.00, 21.00 og klokka 22.00 fra Kvislabakken skole, via holdeplass ved Fosslia fjellhall, Ole Vigs gate ved Halsen ungdomsskole, Torget, Quality Hotell, Stjørdal stasjon, Scandic Hell hotell og Prix på Hell. Det blir samme rute på retur etter festen, sier Schanke. 

Skyttelbuss til og fra festen lørdag kveld koster 100,- for tur og retur. Det blir billettsalg kun oppover, presiserer arrangementssjef Birger Schanke. 

Det er Sie Gubba og Chand med splitter nytt band som spiller på VM-festen.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss