Menu

Superspissene avgjorde toppkampen

Sondre Hopmark Stokke scoret begge målene, og Nedzad Sisic var nest sist på begge da Stjørdals-Blink slo Molde 2 med 2-0 på Aker stadion. 

Et tidlig mål i førsteomgangen og det andre tidlig i andreomgangen avgjorde til Stjørdals-Blinks favør på "Røkkeløkka" i Molde lørdag ettermiddag. Dermed kan Are Tronseth og hans spillere nyte bussturen hjem fra Romsdal med tre poeng og fortsatt tabelltopp.

Sondre Hopmark Stokke laget begge målene for Stjørdals-Blink mens spisskollega Nedzad Sisic var nest sist på begge scoringene. Like før slutt sendte Tronseth også utpå en debutant for å sikre at alle poengene ble med hjem til Stjørdal, da 16-åringen Jakob Rømo Skille fikk sine første minutter for A-laget til Blink. 

- Vi gjennomfører en bra bortekamp, der vi har ganske god kontroll gjennom hele kampen, sier Are Tronseth om dagens tre-poenger.

- Det er et ungt Molde 2-lag, som er gode og som har en del ball, uten at de skaper all verden med sjanser. Defensivt er dagens kamp kanskje årsbeste for oss ettersom vi holder nullen for første gang i serien, sier trener Tronseth.

Stjørdals-Blink møter forøvrig Junkeren fra Bodø i neste serierunde. Den kampen spilles på Nye Blinkbanen kommende lørdag. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss