Menu

Blink har fått solid luke

Stjørdals-Blink gjorde jobben og slo Molde 2. Samtidig fikk de god hjelp av andre lag, og kan feire sju poengs serieledelse på bussen hjem fra Molde i kveld. 

 Kolstad og Træff har vært nærmest Are Tronseths mannskap på tabellen de siste rundene, men begge gikk på en smell i sine kamper som startet etter Blinks bortekamp mot Molde 2 i ettermiddag. 

Kolstad lå under 0-3 mot Strindheim til pause. I en svært så spennende andreomgang fikk Strindheim en spiller utvist, men Kolstad klarte bare å redusere to ganger. Dermed tre poeng til Strindheim i lokaloppgjøret. 

Samtidig fikk Træff 0-3 i sekken borte mot Orkla. 

Dagens resultater gjør at Stjørdals-Blink seiler i fra i toppen av 3. divisjon. Det er lenge igjen til potetene skal tas opp og poengene summeres, men det er ingen tvil om at det allerede lukter litt 2. divisjon på Nye Blinkbanen. 

Det er nå sju poeng ned til Kolstad på andreplass og åtte poeng til Strindheim og Junkeren på de neste plassene. 

En godt fornøyd Blink-trener registrerer resultatene, men tar slett ikke av. 

- Vi er fornøyde med hvordan vi ligger an, men har mest fokus på oss selv og neste kamp mot Junkeren. Det er overhodet ingen grunn til å slippe gassen før etter Mosjøen-kampen, sier Are Tronseth. Bortekampen mot Mosjøen 1. juli er den siste før en tre ukers sommerferie for Blink-spillerne. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss