Menu

Mimret tilbake til de glade Storvika-dagene

Området ved strandkiosken i Storvika var fylt til randen da det ble arrangert mimredag torsdag. Se bilder fra arrangementet her!

Storvika har en rik historie, som strekker seg flere tiår tilbake i tid. Særlig på 1950- og 1960-tallet var det mye liv i vika, framfor alt ved den gamle strandrestauranten. Her ble det servert gryterett, spilt levende musikk og danset til langt ute i nattetimene. I 1961 var blant annet The Monn Keys, med Per Asplin, Sølvi Wang, Oddvar Sanne og Arne Bendiksen, på plass som årets store hovedattraksjon.

Selv om Storvika den dag i dag ikke er hva det en gang var, tiltrekker området seg nok av mennesker som vil bade, spille volleyball og kjøpe seg noe å spise og drikke fra strandkiosken. Torsdag var det ekstra mange mennesker i vika da arrangørene, under ledelse av Ole Myrbekk og Jon-Anders Myrvang, hadde invitert til mimredag. 

Flere av de som gjennom årene har vært med på å bygge opp miljøet i Storvika deltok og fortalte om sine minner fra Storvika. På scenen spilte Asmund Bjørken og Autumn Leaves med Ola Fjellvikås foran et stort publikum, som koste seg i finværet.

Se bilder fra torsdagens mimredag her, og les mer om arrangementet i papirutgaven onsdag 2. august.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss