Menu

«Fire» kommer til Stjørdal onsdag

- «Fire-stiftelsen ett skritt videre» har kick-off med stand utenfor Kimen onsdag 16. august kl. 17.30, forteller Terje Støland og Ove Wigum.

- Stiftelsen er en rusfri organisasjon som tilbyr fysiske aktiviteter til å hjelpe folk ett skritt videre. Nå er vi endelig klare for Stjørdal, sier Terje og Ove som har planen klar på dagen for introduksjonen:
 

- Først går vi inn på Kimen der vi skal vise fram en liten informasjonsfilm som presenterer stiftelsen. Deretter blir det tid til en liten prat. Da serverer vi kaffe og pølse. Som avslutning ser vi for oss en koselig sykkeltur. Derfor ber vi om at folk stiller med sykkel. Og husk hjelm! sier Terje og Ove som presiserer:

- Dette er en enkel liten sykkeltur som ikke krever noen form for forhåndstrening. Vi ønsker en sykkeltur som er åpen for alle. Senere vil syklingen stå sentralt i vår virksomhet på Stjørdal med tre treninger i uka. Det blir turer på tirsdag (17.30), torsdag (17.30) og søndag (11.00). Når snøen kommer, tar vi skiene fatt. Dersom folk ønsker å vite mer om våre aktiviteter, kan vi henvise til nettstedet www.ettskrittvidere.no

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss