Menu

Med quiz-vinnere på spisesteder

Jan Henrik Siraas har tatt steget ut i sosiale medier med sine ukentlige bildequiz. Siraas er blant annet kjent fra tiden som musikkdirigent i Lånke skolemusikk, og stifter av Hell Storband som skal ha parade under oppstart av Blues in Hell.

Quiz nummer 6 på sosiale medier avsluttes kommende uke, og onsdag 16.august samles de heldige vinnerne på Eidum Gårdsbakeri. Der får de smake på noen av de bakte herlighetene bakeriet og kafeen tilbyr. Bakertrubadur Marcus Steinigk på Eidum synger i gang frokosten for quizvinnerne. Det blir frokostkåsør og en ny spørsmålsrunde på sosiale medier.

- Kaffeslabberas med vinnerne av quiz 5 ble nylig lagt til Hege og Asbjørn på cafeen og spisestedet Industrien på Sutterøy. Vinnerne startet dagen tidlig onsdag 9. august med alkoholfri Cava sponset av en av Norges aller største vinimportører. Det ble smaksprøver fra bedriften og morgenkåsør Terje Kilen presenterte sine tre nye bøker, også værboken der han de siste årene har truffet 75 prosent riktig i sine spådommer om været. To trubadurer, Strand og Mogren, sang og fremførte låter med lokale tekster. Det ble gitt en fyldig orientering om Blues in Hell av Kjell Inge Brovoll.

- Jeg har satt i gang dette kaffeslabberaset for å skape noen nye treffarenaer, bidra til å løfte frem noen av vinnerne av quiz-rundene og samtidig vise frem bedriftene vi besøker, sier Jan H. Siraas. Under besøket hos Industrien var to av trubadurene fra De tre vise menn på plass med låter om «Gråelva» og «Tangmokaren». Kjell Inge Brovoll presenterte noe av programmet for kommende Blues in Hell. The original blues brothers band «The Colonel» Cropper og Lou «Blue Lou Marini” star på programmet lørdag 2.september på Scandic Hell Hotel. Før dette settes den originale filmen opp på Kimen kino. Blues in Hell har i år kanskje den mest prestisjetunge artistrekken på mange år.

- En fantastisk artistrekke er på vei mot Stjørdal og Scandic Hell Hotel i slutten av denne måneden, sier Brovoll og Siraas. To hoteller er allerede utsolgt, og billettsalget er i gang også med debutkonsert på Ersgard med Scottie Miller og band. De to er opptatt av at folk i Midt-Norge nå sikrer seg festivalpass til årets høydepunkt i denne musikksjangeren under Blues in Hell.       

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss