Menu

Mia sa ja etter Kimen-frieri

- Det var litt av en opplevelse for meg. Jeg trodde aldri dette kom til å skje.

Mia Kristin Sevaldsen har ikke helt kommet seg etter lørdagen. Mens hun sto, fullstendig uvitende, utenfor Kimen og så på en danseforestilling kom en mann hun kjenner veldig godt gående ut mellom de dansende ungdommene. Selvsagt danset de til Bruno Mars-låten "Marry you".  

- Jeg som aldri trodde dette kom til å skje, sier Mia Kristin Sevaldsen om sekundene da hennes kjære Snorre Harham kom med ringen, gikk ned på kne og spurte om hun ville gifte seg med ham. 

- Snorre hadde avtalt med danselæreren til kulturskoleelevene for noen måneder siden, og jeg visste absolutt ingen ting, sier Mia Kristin Sevaldsen om "forestillingen".

Hun forteller at hun bestandig har kontroll på ting som skjer, men lørdag mistet hun den. 

- Jeg trodde jeg var i Kimenparken for å høre en kollega av meg synge i blueskoret. At Snorre har fått til å planlegge dette uten at jeg visste noe er helt fantastisk, sier en rørt Mia Kristin Sevaldsen.

- Hadde du mistet troen på bryllup?

- Jeg har jo alltid hatt lyst til å gifte meg, men etter nesten sju år sammen med Snorre uten at han hadde gitt noe som helst tegn til at han ville gifte seg så hadde jeg vel egentlig bare skrinlagt hele giftemålet, sier hun og flirer. 

Nå blir det imidlertid bryllup. Tid og sted er ikke planlagt, men kanskje det blir mer dansing.

- Vi har ikke helt fått landet ennå, men innen ett eller to år blir det. Forhåpentligvis i løpet av ett år da. Først må vi finne en dato og så får vi finne ut om det skal være i Stjørdal eller i Kristiansund der jeg er fra. Mest sannsynligvis blir det i Stjørdal, og kanskje danserne vil danse for oss i Værnes-kirka, sier en rørt, glad og forventningsfull Mia Kristin Sevaldsen. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss