Menu

Sammen om å arrangere landskamp

Håndballmiljøet i Stjørdal er i positiv vekst og utvikling. Klubbene har god rekruttering og nå ventes en ytterligere vitaminpille. Det skjer i form av en kommende stor landskamp.

Seks lokale klubber går sammen om å skape en fin ramme rundt den kommende landskampen i Stjørdalshallen. Vi møtte SHK sine jente- og damespillere og Stjørdals-Blink sine herrer i hallen nylig. Alle viser stor interesse for den kommende kvalifiseringskampen i Stjørdal.

- Landskampen Norge-Ukraina er en kvalikkamp til EM, og vi i Stjørdal er medarrangør sammen med Håndballforbundet, sier Anne Merethe Fossum Hernes og Inger Lise Guldseth Augdal. Billettene til landskampen onsdag 27. september er nå lagt ut for salg.

- Vi håper å selge ut alle billettene, også de ekstra 700 stykk og vi skal greie å skape topp stemning i hallen. Nå må folk sikre seg billetter til denne store begivenheten i Stjørdal. Hallen er åpen fra 16.30 denne onsdagen, sier de to damene. Fram, Lånke, Remyra, Hegra, Stj-Blink og SHK er alle med på laget for å skape en fin håndballopplevelse. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss