Menu

Familie «får» sin egen butikk

I åtte år har Odd Rune Gjeitanger vært nestsjef på Rema 1000 Husbyfaret. Nå skal han drive sin egen Rema-butikk sammen med fru Tonje på Tynset.

- Vi føler oss veldig heldige som har fått denne muligheten og gleder oss stort til å skape oss en framtid på Tynset, sier Odd Rune Gjeitanger. Han har allerede pakket flyttelasset og tatt med familien til Tynset. Nå skal han drive Rema 1000-butikken i østerdalskommunen sammen med fru Tonje og deres to barn, Magnus André (9) og Emma Kristine (6).

- Det blir nok en hverdag med mye jobbing, men for oss blir det en livsstil der alle bidrar med sitt, store som små, sier Gjeitanger.

Familien Gjeitanger har bodd i Stjørdal siden 2009, da Odd Rune begynte som nestkommanderende ved Rema 1000 Husbyfaret. Han har siden gått Rema sitt talentprogram, som han fullførte i fjor. I sommer dukket så tilbudet opp om å ta over butikken på Tynset.

- Vi går inn i driften både Tonje og jeg, og vi skal jobbe sammen. Fra 1. januar blir jeg daglig leder i det eksisterende aksjeselskapet, mens vi tar over for fullt fra 1. januar 2019, sier Odd Rune Gjeitanger.

Rema 1000 på Tynset har en omsetning på cirka 70 millioner kroner og tolv ansatte.

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss