Menu

«Klypa»-galskap til Frosta

Elleville «Klypa» skal fylle Magnushallen på Frosta med galskap og latter.

- Neset Fotballklubb og Frostaporten synes det er svært artig å være verter for åpnings-showet til komiker Thomas Ryste med Klypas latterfulle univers i Magnushallen på Frosta 1. februar.

Det sier Audun Kvamme, som er en del av gjengen som arrangerer Klypa-showet på Frosta.

Kvamme er opptatt av å skape gode opplevelser for frostingene, og nå håper han de benytter anledningen til en latterlig kveld i bygdas flotte storstue.

Fyller salen

Så langt er det solgt 200 billetter og Kvamme håper det går greit å fylle opp alle de 275 setene i Magnushallen. Men i tillegg til at «Klypa» kommer til å lage en latterlig kveld, så er mannen bak Frostaporten minst like opptatt av patriotismen og samholdet i bygda arrangement som dette skaper.

- Sosiale møtepunkt er viktig for samfunnet vårt på Frosta. Derfor håper jeg mange som kommer på Klypa-showet også tar seg tid til en kaffe enten før eller etter showet. Ikke bare fordi inntektene fra dette går til Neset, men også for at innbyggerne skal få dele gode sosiale opplevelser, sier Audun Kvamme.

- Vi ønsker å lage litt liv og røre, og det er mye helse i god humor! Dette er i tråd med Nesets mål om å være en bidragsyter også «utenfor banen» med samfunnsengasjement blant annet i forbindelse med 17.mai og Frostadan.

- Litt for lite brukt

Mange kjenner fenomenet «Klypa» særlig fra diverse sprøe videoer på nettet og sosiale medier. Mest kjent er vel rollefiguren Kjell «Kjellen» Bigset.  Derfor har han også fått navnet sitt i shownavnet «Kjellen – Med Prostata mot Stjernene». I tillegg blir det noen flere figurer å bli kjent med. Selvsagt blir det mulighet til å hilse på livssnylteren Palle, men også et par helt nye ansikt i Klypa-universet.

- Klypa har spilt forestillingen i Bergen i hele høst, og nå skal han ut på turne. Vi synes det er stas at han åpner norgesturneen i Magnushallen, sier Audun Kvamme, som er glad for å fylle storstua med store begivenheter.

- Personlig synes jeg Magnushallen blir brukt litt for lite på kveldstid. Kulturhuset har gode fasiliteter både for publikum og artister.  Derfor forsøker vi nå med «Klypa» og håper både frostinger, åsbygger, levangsbygger og stjørdalinger tar turen for å få med seg den elleville vestlendingen. Mer info om humorshowet og kjøp av billetter finnes på frostaporten.no og kultar.no.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss