Menu

Idrettsbygda i gang med HUNT4

- Klart vi har forventninger til meråkerbyggene, sier mobiliseringskoordinator for HUNT4, Vigdis Hjulstad Belbo.

Mandag åpnet feltstatsjonen i det gamle bofellesskapet ved rådhuset i Meråker. Ordfører Kari Anita Furunes og ikke minst HUNT4-ambassadør, toppturkonge og Mr. Meråker, Hallgeir Martin Lundemo var hjertelig til stede.

- Kommunen har så langt vært veldig ivrige på å pushe folk i vei til feltstasjonen, så vi har litt forventninger, medgir Hjulstad Belbo.

- Min store appell er å delta, sier ordfører Kari Anita Furunes.

SE VIDEO FRA ÅPNINGEN HER!

HUNT4 er i Meråker til 22. mars. Invitasjon vil dumpe ned i postkassen til alle meråkerbygger etter hvert, og de første har allerede vært innom og gjort sin frivillige plikt med å stille opp for HUNT4.

Blant alle deltakere i Meråker, som i alle andre kommuner, trekkes det ut en el-sykkel blant de som møter opp.

- I tillegg skal formannskapet i Meråker bestemme seg for ytterligere en premie for å øke motivasjonen, sier Vigdis Hjulstad Belbo.

Mens Meråker åpnet dørene mandag begynner det å gå mot slutten i Stjørdal. 22. februar stenger feltstasjonen i Kjøpmannsgata dørene, og mobiliseringskoordinator Vigdis Hjulstad Belbo håper på en skikkelig sluttspurt.

- Stjørdal ligger litt bak Levanger blant annet i oppslutning, så her må det en stor innsats til, sier Hjulstad Belbo, som minner om at det er drop-in-muligheter alle hverdager utenom fredager.

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss