Menu

Åpner 3. divisjon på bortebane

 

Mandag har Stjørdals-Blinks fotballherrer sin første trening i 2014. De neste månedene skal brukes til å legge et godt grunnlag før serieåpningen i 3. divisjon, som spilles borte mot Alvdal 21. april.

 
Det vil da være ganske nøyaktig to år siden Stjørdals-Blink sist møtte Alvdal på bortebane. 28. april ble tredje seriekamp i 2012-sesongen spilt. Den gang vant Blink vant 3-0 på Steinmoegga etter mål av Håvard Fuglem, Mats Lillebo og Nedzad Sisic. I returoppgjøret på Nye Blinkbanen august samme år var det fullstendig klasseforskjell på lagene, og Blink ga seg ikke før det sto hele 8-0 på tavla.
 

Østlandsturer på høsten

 
Kun fem dager etter seriepremieren i Alvdal spiller Blink sin aller første hjemmekamp for sesongen. 26. april vil publikum på Nye Blinkbanen stifte bekjentskap med en helt ny motstander som Blink aldri tidligere har møtt. Fjellhamar spilte i 3. divisjon avdeling 2 i 2013, og endte på sjuendeplass med sine 35 poeng.
 
Etter møtene med Alvdal og Fjellhamar vil så å si hele mai bestå av trønderske motstandere for Stjørdals-Blink. Rørvik, Ranheim 2 og NTNUI tar turen til Stjørdal, mens Blink skal møte Verdal og Steinkjer på fremmed gress. 31. mai venter et tøft borteoppgjør mot Tynset, laget som snøt Stjørdals-Blink for opprykket i 2013 med å vinne 1-0 i høstmøtet på Nytrømoen. Før sommerferien skal Roar Vikvangs mannskap være vertskap for sine tre andre østlandsmotstandere Skedsmo, Gjerdrum og Fet.
 
Høsten kan vise seg å bli svært avgjørende med tanke på opprykkskampen, og det er i denne perioden Blink foretar de lengre utfluktene sørover. Første bortetur etter ferien er Fjellhamar, og i de tre siste bortekampene venter Skedsmo, Gjerdrum og Fet. Serieavslutningen mot sistnevnte er satt opp til lørdag 25. oktober.
 

Vinterserie og treningskamper

 
Dermed blir vinteren viktig når Blink skal skaffe seg det best mulige utgangspunktet for den nye sesongen. 2013-sesongen ble rundet av med to fellestreninger i desember, og førstkommende mandag sparkes januar i gang med årets første økt. Utenfor banen jobbes det dessuten med å få på plass forsterkninger til spillerstallen.
 
I tillegg til treningene skal Stjørdals-Blink også bruke vinteren til å få i gang kampformen, både gjennom treningskamper og kamper i Vinterserien for andredivisjonslag. Averøykameratene og Ranheim er de første treningskampmotstanderne, og møter Blink til dyst i den nye Abrahallen henholdsvis 18. og 30. januar. Mellom 9. og 16. mars reiser Blink på treningsleir til Tyrkia, og det planlegges en treningskamp også her. Siste treningskamp før sesongstart er planlagt 29. mars hjemme mot Spjelkavik.
 
I Vinterserien skal Stjørdals-Blink teste seg mot sterke motstandere. Nardo, Rødde FK (tidligere Tiller/Melhus), RBK2 og Strindheim er lag som garantert vil yte tøff motstand.
 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss