Menu

Klar for Stjørdals-Blink

 

Stjørdals-Blink forsterker stallen før sesongstarten i 3. divisjon. I forrige uke ble 1993-modellen Stian Hopmark Stokke klar for klubben.

Etter ett år med førstegangstjeneste, der han tjenestegjorde ved Forsvarets hundeskole, er skatvalingen Hopmark Stokke tilbake i Trøndelag og klar for å ta fatt på en ny fotballsesong. Gjennom flere år har Stian vært en sentral spiller for Frams A-lag, men nå bytter han ut den svarte og hvite drakta med Blinks røde farger og skal hjelpe til når Blink nok en gang jakter opprykk til 2. divisjon.

Anvendelig spiller

For dalførets fotballinteresserte er Stian kjent som bror til Sondre, som før 2013-sesongen valgte å forlate Stjørdals-Blink til fordel for Strindheim. I likhet med Sondre er han en talentfull spiller, som kan bekle flere posisjoner på banen. Under sin periode i Fram var Hopmark Stokke innom så å si alle roller, fra keeper til spiss. I Blink håper han imidlertid å få tillit enten som back eller ving.

-         En av styrkene mine som spiller er nettopp det at jeg kan bekle flere roller, men det er back og ving som er favorittposisjonene og det jeg er best som. Stjørdals-Blink har mange gode spillere og det blir tøft å spille seg til fast plass på laget, men det er nettopp det som er målet, forteller Hopmark Stokke til Blink-TV.

På grunn av oppholdet i militæret har det blitt lite fotball på unggutten det siste året. Forrige mandag returnerte han fra hundeskolen på Hauerseter, og de siste dagene har Hopmark Stokke fått gode treningsøkter sammen med resten av Blink-troppen. I helga var han med på klubbens treningssamling i Meråker, og fikk samtidig signert overgangspapirene som gjør han til den nyeste forsterkningen foran 2014-sesongen.

Også Skjerve har signert

Også rennbyggen Ivar Skjerve signerte i forrige uke kontrakt med Stjørdals-Blink. Skjerve er 1991-modell og bror til Haugesund-spiller Vegard Skjerve. Ivar spilte juniorfotball i Rosenborg, og har også spilt en og en halv sesong for Selfoss på Island. Foran 2013-sesongen dro han hjem til Rennebu, og har kombinert jobb og spill i 5. divisjon det siste året. På samme måte som Stian Hopmark Stokke er også Skjerve en meget anvendelig spiller, og har spilt mest på høyrebacken og midtbanen. I Stjørdals-Blink håper han å få rollen som høyre indreløper eller ving.

Med Hopmark Stokke og Skjerve på plass har Stjørdals-Blink sikret seg viktige brikker for 2014. Fra før har Ola Andreas Hoel kommet tilbake til klubben etter spill for Rennebu, mens midtstopper Ole Jørgen Karstensen har tatt turen fra Østsiden. Alle fire spillerne vil bli sentrale skikkelser når kampene i 3. divisjon starter.

Allerede til helga skal Blink prøve seg i årets første kamp. Lørdag kl. 18 møter de Averøykameratene til dyst i Abrahallen.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss