Menu

«Jesus Christ Superstar» i Hell Amfi

 

- På Rica Hell Hotell ser vi fram til oppsettingen av «Jesus Christ Superstar» i februar og kan glede oss over godt billettsalg, sier hotelldirektør Arild Vollan.

- «Jesus Christ Superstar» av Tim Rice (tekst) og Andrew Lloyd Webber (musikk) er en stor oppsetting som også markedet i Stjørdal og omegn vet å sette pris på. Det er allerede solgt om lag 2500 billetter til de fire forestillingene som er fordelt over to helger: Fredag 7. og lørdag 8. februar; fredag 14. og lørdag 15. februar, sier Vollan som fortsatt har plass til flere gjester: - Men nå fylles det opp!

Det var sommeren 1970 at dobbeltalbumet «Jesus Christ Superstar» ble lansert og føk rett til tops på histlistene i USA. Britene var mer reserverte. I oktober året etterpå ble det satt opp en scenisk versjon i New York. Den provoserte mange med påfølgende debatt. Framstillingen av Jesus var som en popstjerne ble av mange oppfattet som krenkende. Året etter – i 1972 – kom rockeoperaen til London og ble en stor suksess med 3358 forestillinger over åtte år. forestillinger.

Innholdet i stykket er rettet med de sju siste dagene av Jesu liv og tar for seg både de politiske og personlige motsetningene mellom Judas Iskariot og Jesus Kristus. Rockeoperaen forteller om Jesus fra inntoget i Jerusalem til korsfestelsen. Vi møter ellers sentrale aktører som Pontius Pilatus og kong Herodes.

Otto Vinje står ansvarlig for gjennomføringen i godt samarbeid med steåhe, tore of er   wenberg jacobsen for arrangementet, har samlet et solid galleri med artister for å presentere historien om Jesus som blir spilt av Stephen Brandt-Hansen. Mona Grudt beveger seg inn i et nytt landskap når hun skal tolke Maria Magdalena. Are Hembre er med som Peter: - Det er en spennende rolle å forberede seg til, sier han.

Erik Wengård. Jacobsen har fått i oppgave å presentere Judas Iskariot mens Tore Johansen som kong Herodes ikke liker at Jesus kaller seg «Jødenes konge». Børge Pederssen er Romernes leder i Israel; Pontius Pilatus. Andre deltakere er Øivind Brandtzæg som Kaifas og Tore André Helgemo som Annas. Trond Hustad har den musikalske ledelsen.

- Med en slik oppsetting av denne størrelsen opplever vi hvor genialt det er med Hell Amfi i et hotell. Det gir publikum som ønsker det muligheten for både rom og restaurant i tillegg til den store opplevelsen, sier hotelldirektør Arild Vollan som gleder seg til å se «Jesus Christ Superstar» i amfiet.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss