Menu

Gode resultater fra Stjørdal Taekwondoklubb

Det gror godt i idrettsmiljøet hos Stjørdal Taekwondoklubb. På stevner gjør klubben det bra, og her legges det stor vekt på den sosiale idrettsutøvelsen.

Stjørdal Taekwondoklubb ble stiftet året 1985 som en individuell idrett. Øvelser og kamper har utspring fra koreansk idrett, og de rundt 100 medlemmene hadde en såkalt åpen, frivillig trening i fjellhallen da avsa kom på besøk. Leder Helge Kyllo og utøver Stein Mathisen forteller om en klubb med flott idrettsmiljø i Stjørdal.

-        Faktisk har vi flere familier som trener sammen. Både voksne, ungdom og barn. Seks trenere mellom 15-18 år har klubben som får reise på trenerkurs og følger godt opp kamp- og øvingsprogram året gjennom. Nylig var vi på stevne i Grong i Nord-Trøndelag og tok gjeve premier med til Stjørdal, forklarer Helge Kyllo.

Kaja Bjørkås med bestemannspremie og gull   

Flere av klubbens utøvere gjorde rent bord med gull, sølv og bronse i B-rekrutteringsstevnet på Grong. Lederne i klubben mente denne gang at Kaja Bjørkås leverte ypperste klasse innsats fra klubben. Hun tok gull i mønster og gull i sin vektklasse i kamp. Kaja Bjørkås har for tiden rødt belte med to striper og sikter nå mot sort belte. Hun fikk også bestemannspremie i Grong.

-        Den sosiale gode stemningen vi har i klubben nå må fremheves. Det er ordinær trening tirsdager og torsdager. Mandager er det mere fri utfoldelse der det sosiale er vektlagt. Deltakerne fra åtte år og oppover kan velge å bli med på fire stevner i denne regionen i året. I fjor hadde vi med en utøver i NM. Noen deltar på stevner for første gang. Klubben vår skal i september arrangere Midt-Norsk, og i 2017 er klubben arrangør av Norgescup i Taekwondo. Det er en lav terskel for å bli medlem hos oss, understreker leder Helge Kyllo hos Stjørdal Taekwondoklubb.

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss