Menu

En smak av andres sanger

"Din sang - vår sang" med Ann Kristin Andersson og Inga Rennemo er et sangprosjekt der man deler sine sanger uavhengig av bakgrunn. 

Prosjektet blir ledet av sanger og musikkpedagog Ann Kristin Andersson, pianist og trommeslager Inga Rennemo. Antall deltakere vil være fra 10 til 20 med målgruppen voksne. Tirsdag 16. mai er første sangdag. Lokstallen er arena når portene åpnes klokken 17.30. Det blir også en tilsvarende sangdag 9.juni der utøverne deler sine sanger.   

- Med "Din sang - vår sang" ønsker vi å bli kjent med Stjørdals nye stemmer og nye innflyttere. Er du ny i Stjørdal og glad i å synge? Da er dette stedet for deg. Et sted å dele sanger og synge sammen, sier Ann Kristin Andersson.

Til Lokstallen kan man ta med sin sang, - n sang som man liker og har lyst til å dele med andre.

- Det kan være en sang fra hjemstedet, en barnesang eller en vuggesang som man har et forhold til. Gruppen deler sanger og blir kjent gjennom tonespråket. Gjennom sang og det å danne felles toner møtes man i følelsens språk. Sang, glede og humor er universelt og noe som binder oss sammen uansett hvor vi kommer fra, sier Ann Kristin Andersson, som tar imot de som vil dele sin sang.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss