Menu

Thea fikk drømmestipend på drømmedag

Thea Hanssen (17) fra Skatval har en drøm om å ta medalje under VM i drill i 2018. På selveste 17. mai fikk hun oppfylt et par andre drømmer.

Foran flere tusen mennesker i Kimenparken ble hun tildelt Drømmestipendet av ordfører Ivar Vigdenes og av Mette Stene Ertsgaard, som representerte Kulturskolerådet i Nord-Trøndelag. 

Thea Hanssen begynte å drille i Skatval skolemusikk i 2008. To år senere startet hun i Stjørdal Drilltropp, og nå har hun ett NM-gull, flere NM-bronse og ikke minst tre EM-deltakelser på listen over store opplevelser.

- Drømmer om pallplass i VM 2018 med det nasjonale, sammensatte teamet. Som soloutøver er drømmen å oppnå en finaleplass i et internasjonalt mesterskap, skrev Thea Hanssen om sin drøm da hun ble nominert til Drømmestipendet 2017. 

- Det er vanskelig å ha drømmer utover dette langt fram i tid, da man er ferdig som aktiv driller i ung alder. Ønsker likevel å drive med dette videre etter aktiv karriere er avsluttet, da som instruktør og dommer, mener 17-åringen, som fikk med seg både blomster, diplom og ikke minst en sjekk på 10.000 kroner hjem fra Kimenparken 17. mai. 

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Målet er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss