Menu

Fikk 100.000 i Extra-midler

- Jeg er veldig stolt og glad, sier leder i Stjørdal Revmatikerforening, Grete Helene Aspaas.

Stjørdal Revmatikerforening har fått totalt 100.000 kroner i støtte fra Extrastiftelsen gjennom tildelingen ExtraExpress.

- Laget vårt er meget aktivt og prøver hvert år å finne steder å søke midler, sier leder Grete Helene Aspaas i Stjørdal Revmatikerforening. 

Gratismuligheter

De har nå søkt, og fått støtte, til fem konkrete prosjekt. De er tildelt 30.000 til "Petra - gir fart og spenning", 25.000 til strikkekaffe, 20.000 til bassengtilskudd, 15.000 til trening og 10.000 til å komme seg ut på tur. 

- Tildelingen gjør det lettere for oss å gi alle medlemmene gratis tilgang på våre tilbud, selv om det kan forekomme at vi må ta egenandeler. Vi er også det lokallaget i Norsk Revmatikerforbund som har fått størst tildeling denne runden, sier en fornøyd Aspaas.  

Tippeoverskudd

Extrastiftelsen fordeler deler av overskuddet fra Norsk Tipping til helseformål. ExtraStiftelsen er frivillighetens egen stiftelse. Som en sentral aktør innen helse og frivillighet bidrar de til å realisere prosjekter og forskning som fremmer fysisk og psykisk helse, mestring og livskvalitet.

Frivillige organisasjoner med helse- og/eller rehabiliteringsrelaterte formål og funksjonshemmedes interesseorganisasjoner kan søke om midler til definerte prosjekter. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss