Menu

Mini-Solberg kommer til Kulturafestivalen

Oliver Solberg, sønn av Petter Solberg og en av landets aller mest lovende førere i rally og rallycross kommer til Kulturafestivalen.

- Det er kjempeartig for oss at Oliver Solberg kommer til vårt rullestolrallycross, sier Frode Aune, som er leder for Kulturafestivalen.

Det er åttende gang Kulturafestivalen arrangeres, men det er aller første gang det arrangeres rullestol-rallycross i samme arrangement. Det er nettopp til denne begivenheten Oliver Solberg (15) kommer som både heiagjeng og motivator for deltakerne.

- Oliver er på vei til å bli en superstjerne, og er i følge ryktene både en blidspent og energisk ungdom, sier Frode Aune, som kanskje tror en 15-åring burde hatt med seg en forelder til arrangementet.

- Det hadde jo vært kjekt om han tok med pappa´n sin, men det spørs om Petter har tid til det rett i forkant av VM-runde på Lånkebanen, sier Aune.

Oliver Solberg debuterte i april som den yngste deltakeren noensinne i Supercar-klassen i RallyX Nordic-serien. Debuten endte med en knallsterk 3. plass, og lørdag tok 15-åringen sin aller første rallycross-seier i tøff konkurranse på vanskelig føre i svenske Arvika.  

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss