Menu

Rørt Jon Arne fikk hederspris

Jubelen ville ingen ende ta da Jon Arne Bakken ble tildelt årets hederspris under Kulturafestivalen for sitt enestående arbeid over mange år.

- Det er ikke ofte en roadie blir målløs, men nå ble jeg faktisk det.

Jon Arne Bakken har summet seg litt etter at han ble overrumplet av Kulturafestival-generalene Frode Aune og Ole Ivar Teigen. Det er en forholdsvis ny tradisjon å dele ut Kulturafestivalens hederspris, men i år var det en veldig samstemt jury som hadde plukket ut en soleklar og velfortjent vinner.

- Jon Arne Bakken mottar Kulturafestivalens hederspris for 2017 for sitt enorme bidrag til kulturlivet. Sjelden har vel noen bidratt så mye for så mange andre uten å be om noe tilbake, heter det blant annet i begrunnelsen.

Bidrar overalt

«Alle» i Stjørdal kjenner Jon Arne Bakken. Ikke bare er han et kjent fjes som er å se overalt, men 51-åringen er alltid med og tar i et tak når det trengs.

- I 2019 er det 40 år siden jeg startet som roadie for Jan Vidars. Nå er jeg med Six-Pack, forteller Jon Arne Bakken.

Jon Arne er med overalt der ting foregår, og selv om han har tenkt tanken på å trappe ned noe går ikke det an nå.

- Nei, det jeg driver på med gir meg så mye, og nå kan jeg jo iallfall ikke gi meg, sier en rørt Jon Arne Bakken.

Idrettsmann og -leder

I tillegg til å være en bidragsyter til alt og alle i kulturlivet, er Bakken også meget velkjent som en av Stjørdals aller ivrigste utøvere med tilknytning til helsesportlaget.

- Jeg er med som assistenttrener på både fotball og håndball, og så spiller jeg fortsatt noen fotballkamper om vi har litt få spillere, sier Bakken, som fikk gavekort, diplom og et kunstverk laget av årets Kulturafestival-kunstner, Anders Hynne.

- Æ veit itj, var Bakkens svar da han ble spurt om hva gavekortet skulle brukes til, men feiringen var klar.

- Nå skal jeg hjem og ordne med fotballdraktene og utstyr for vi skal spille cup på Heimdal i kveld, var siste beskjed på tur ut av storsalen i Kimen.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss