Menu

21.000 tilskuere på VM-runden

Selv med vekslende vær, kunne arrangørene glede seg over gode besøkstall under Team Verksted World RX of Norway.

- Det har vært snakk om at totalt 21.000 publikummere har besøkt Rallycross in Hell og Lånkebanen i helga. Vi må vente litt før vi kan få de endelige tallene bekreftet, men dersom dette stemmer er det svært gledelige nyheter, konstaterer Laffen Jensen og Terje Nordgård i hovedkomiteen.

Roser og takker de frivillige

I forkant av årets VM-runde var værmeldingene svært lyse for Lånkebanen. Det ble meldt at man kunne glede seg til sol og varme temperaturer. Etter hvert som helga nærmet seg ble varselet imidlertid justert, og etter oppholdsvær fredag kom regnet for fullt under lørdagens trenings- og kvalifiseringsrunder. Selv om nedbøren skapte vanskelige kjøreforhold for førerne og førte til noen færre tilskuere, var godværet og de fulle tribunene tilbake for fullt på søndag.

Det var meldt om muligheter for regn under finalene søndag, men heldigvis for arrangørene, publikum og førerne holdt det seg både varmt og tørt helt til Johan Kristoffersson, Andreas Bakkerud og Sebastien Loeb hadde mottatt sine premier og svart på spørsmål under den internasjonale pressekonferansen. Da begynte skyene å danne seg over Lånkebanen, og kort tid etter begynte det å regne.

- Det er godt å vite at både finalene og premieutdelingene ble ferdige før nedbøren kom, smilte arrangørene, som retter en stor takk til alle funksjonærene og de frivillige som har stilt opp og hjulpet til.

- Uten de frivilliges innsats hadde det ikke blitt en slik VM-fest. Samtlige har stått på fra tidlig til seint, og vi håper og tror den samme innsatsen skal bidra til et enda bedre arrangement neste år, sier Jensen og Nordgård.

Full kontroll i pressesenteret

Et stort antall pressefolk fra ulike deler av verden var tilstede for å dekke Team Verksted World RX of Norway. Pressesjef Elisabeth Gulaker hadde full kontroll i pressesenteret.

- Det er alltid spennende når man skal være pressesjef for et så stort arrangement, spesielt når det er min første gang. Jobben har vært spennende, og vi føler ikke det har vært noen store utfordringer. Vi har prøvd å legge forholdene så godt til rette som mulig for mediefolkene, og det virker som de også er fornøyd, smiler hun. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss