Menu

Her serveres den beste frokosten i Nord-Trøndelag

Scandic Hell serverer den beste hotellfrokosten i Nord-Trøndelag. Hotellet er ikke bare fylkesvinner, men også med i konkurransen om å kunne krone seg med tittelen Norges beste frokost, som blir avgjort i løpet av høsten.

– Vi er svært stolte over at vi nok en gang er fylkesvinner i Nord-Trøndelag. Jeg er så heldig å ha fantastiske medarbeidere rundt meg som hver dag eneste dag sørger for å gi våre gjester en unik frokostopplevelse med hyggelig og personlig service på ekte trøndersk vis, sier hotelldirektør ved Scandic Hell, Arild Vollan i en pressemelding.

Håper på ny finaleplass

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen. Kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober. Scandic Hell ble i 2016 topp fem i den avgjørende finalen, og frokostkokk Roger Johansen ble hedret med en ærespris for sin utrettelige innsats for å sørge for fornøyde frokostgjester gjennom personlig service, kreativitet og fokus på kvalitet.   

Vollan er spent på videre jurybesøk og en eventuell finaleplass, men først og fremst svært glad for at hotellet som runder 30 år i år nok en gang viser at de tilhører frokosteliten av norske hoteller.
– På Scandic Hell får våre gjester ekte service og ekte mat hver eneste dag. Vi jobber knallhardt hver dag med å levere en enda bedre frokost enn dagen før, og vi har blant annet forsterket servicen siden i fjor med økt fokus på produktkunnskap, skriver hotelldirektør Vollan i pressemeldingen.

Kvalitetsstempel

Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, er stolt av Scandic Hell og hotellets sterke frokostposisjon.

– Frokost er et viktig satsningsområde for Scandic, og jeg er utrolig stolt over at satsingen bærer frukter år etter år. Vårt mål er å kunne tilby våre gjester den beste hotellfrokosten i Norge. Derfor setter vi ekstra pris på at innsatsen til alle våre frokostkokker og servitører som står opp grytidlig hver dag for å servere våre gjester den beste starten på dagen, anerkjennes gjennom slike kåringer, sier Malting.

Twinings Best Breakfast regnes som det uoffisielle NM i hotellfrokost. Kåringen arrangeres av Haugen-Gruppen som er en importør av merkevarer i Skandinavia innen dagligvare, storkjøkken og vin. Konkurransen gjennomføres ved at Hagen-Gruppens konsulenter, som består av kokker og sommelierer, samt en uavhengig jury, vurderer mer enn 400 hoteller rundt om i landet. Kåringen av Norges beste hotellfrokost kunngjøres i høst. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Twinings Best Breakfast arrangeres for 13. året på rad.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss