Menu

«Nye» SKA-frika ute med ny musikk

I dag presenterer energiske SKA-frika sin nye EP. «Vi spring av sted» består av fem splitter nye låter fra bandet med medlemmer fra både Stjørdal, Malvik og Meråker.

Hør den nye EP´en «Vi spring av sted» her!

Gjennom flere år har SKA-frika jobbet seg opp til å bli et solid liveband. Fra å være en gjeng på musikklinja til å bli voksne musikere har de opparbeidet seg et bredt repertoar og et energisk sceneshow. Bandet gikk gjennom et spennende vokalistbytte høsten 2016, og dette er Ellen Sofie Steens første utgivelse med bandet.

- SKA-frika har våren 2017 spilt inn fem låter i Sørgården studio på Ler. Resultatet av dette ble EP-en «Vi spring av sted» som altså slippes i dag. EP-en markerer en ny start for SKA-frika, med flere nye bandmedlemmer og nye låtskrivere. Med ny vokalist har musikken fått en helt ny glød, og dette er det beste du har hørt fra SKA-frika hittil, heter det i pressemeldingen som følger EP-utgivelsen. 
Låta «Første blikk» ble sluppet som singel i mai, og den skiller seg ut ved at den er en kjærlighetsballade. Resten av EP-en bærer preg av hurtighet, liv og masse energi! Sjangermessig serveres det både pop, rock, ska og reggae, lett krydret med litt punk og jazz, er bandets egne uttalelser om de nye låtene.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss