Menu

Holmsve og Harlekin får det til å svinge på Prestmoen

Nå kommer Holmsve til Prestmoen Kulturpark på dansefest sammen med Harlekin

Bandet Holmsve slik det fremstår i dag ble startet i september 1997, og har medlemmer fra Snåsa i nord til Vanvikan i sør. Holmsve har sitt hovedsete i Steinkjer og lørdag spiller de på Prestmoen Kulturpark sammen med bandet Harlekin når dørene åpnes i kulturparken fra kl. 20.00.

Hos Holmsve er de fleste  låtene som spilles egenprodusert stoff med trøndersk tekst. Første plateutgivelse kom på eget produksjonsselskap - Holmsve Production - i september 1998, og har navnet "Det e lov å ha drømma!". Tittellåten lå til sammen 46 uker på den norske dansebandtoppen, og har siden hatt gode plasseringer på tilsvarende lister i andre land. 

Årets dansebandmelodi

Holmsve ble vinner av ”Årets dansebandmelodi 2004”  i NRK TV. De har seks førsteplasser på Norsktoppen i NRK radio og er populære valg på Danseband Jukebox på NRK2. Holmsve har fem egne CD-utgivelser og er representert på 22 forskjellige samleplater og tre DVD-produksjoner 

Lokale Harlekin

Harlekin ble etablert for seks år siden. Bandet har de siste årene gjort seg bemerket med sin røffe amerikanske countrystil. De opptrer derfor på mange countrufestivaler rundt om i landet. Nyeste medlem er Odd Annar Aasan fra Stjørdal på trommer og kor. Florbyggen Tore Rønsåsbjørg er vokalist i bandet som kommer til Prestmoen Kulturpark lørdag.

Bilde: 

 

Holmsve er et av bandene som ankommer (bildet) sammen med Harlekin når dansefesten starter på Prestmoen Kulturpark lørdag fra kl. 20.00.  

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss