Menu

Fjorårets beste fotballskole har noen ledige plasser i år

I fjor ble Fram Skatval sin Tine Fotballskole kåret til årets beste i Trøndelag. I år arrangeres det på nytt, og nå med instruktører fra Ranheim Toppfotball. 

Fram Skatval har arrangert Tine Fotballskole i en årrekke og har fått mange gode tilbakemeldinger fra fotballkrets, deltakere og foreldre opp igjennom årene. Et foreløpig høydepunkt ble nådd i 2016 da Trøndelag Fotballkrets kåret vår fotballskole som «Årets Tine Fotballskole i 2016 i Trøndelag». Vi var dermed en av totalt 18 fotballklubber i Norge som fikk tildelt plakett og 4 fotballmål som et synlig bevis på det, forteller Aage Ertsgaard som er leder for barne- og ungdomsavdelingen i Fram Fotball. 

Følger malen

I 2017 arrangeres Tine fotballskole fra mandag 7. august til og med torsdag 10. august for jenter og gutter født 2003-2010.

- Opplegget er i hovedsak det samme i år som tidligere. Det betyr at, i tillegg til flinke instruktører, stiller 20 foreldre og besteforeldre opp hver dag for å hjelpe til med matservering, dobesøk, trafikksikkerhet, knyting av sko, trøst og servering av frukt og drikke. Vi viderefører også tradisjonen med et eget avslutningsarrangement torsdag kveld, forteller Ertsgaard.

Samarbeider med Ranheim

Nytt av året er derimot at Fram har et samarbeid med Ranheim Toppfotball om gjennomføringen av fotballskolen.

- Som kjent gikk skatvalsbyggen Mats Lillebo til Ranheim før årets sesong, og som en del kompensasjonsordningen for det stiller Ranheim Toppfotball med instruktører, inkludert egen keepertrener, for de eldste årskullene. Dette er en fin ordning som gjør at vår fotballskole kan tilby et enda bedre fotballfaglig opplegg i 2017 sier Frams hovedansvarlige for Tine Fotballskole, Johan Hammer.

Noen ledige plasser

- Vi har et øvre tak på 200 deltakere og det begynner å fylles opp, men vi har fortsatt noen plasser ledige. Vi ønsker derfor flere deltakere både fra Fram og øvrige klubber i dalføret hjertelig velkommen, sier Hammer. 

Påmelding gjøres ved å sende e-post til lederframbu@gmail.com og her er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss