Menu

Inntar Steinvikholmen med Ole Edvard Antonsen!

Tre store konserter i 2016 når Skatval Hornmusikklag runder 120 år.

Steinvikholm slott er vakker på våren når nytt grønt gress omgir borgen, men minnene fra en augustkveld i 1992 henger fortsatt ved. Nå overrasker hornmusikklaget med en ny borgkonsert. 

En varm fønvind smøg seg gjennom slottsruinene og hele borgen var lyssatt med fakler året 1992. Hele 1000 publikummere hadde benket seg til for å høre Skatval Hornmusikklag, Henning Sommerro, Kristin Steinvik og flere. Dette var en kveld som huskes og snakkes om fortsatt av de som var så heldige å overvære konserten.

-        Nå 24 år etter ønsker vi i hornmusikken å gjenskape denne fantastiske sommerkvelden.  I anledning korpsets 120 års jubileum ønsker vi å slå på stortromma og har sikret oss solister fra øverste hylle. Sanger Are Hembre og trompetist Ole Edvard Antonsen kommer til Steinvikholmen lørdag 27. august i år. Vi skal også denne gangen holde konserten på kveldstid på Steinvikholmen. Hvis værgudene er med oss, tror vi det lar seg gjøre å gjenskape noe av magien fra 1992, sier Trine Hammer Forbordsaune og Randi Steinvikaune fra hornmusikklaget på Skatval. Nylig møtte de to pressen sammen med Ole Hammer og Morten Moa på borgen i fjorden nord på Skatval. Ruinene etter Olav Engelbrektssons borg eies og forvaltes av Fortidsminneforeningen som velvillig låner borgen ut til formålet. 

Skal inn i Kimen kulturhus senere på høsten  

Hornmusikkens andre storsatsing i jubileumsåret blir en stor festkonsert i Kimen kulturhus lørdag 29.oktober.

-        Vi har invitert 9 solister fra Stjørdal og omegn til denne konserten. Disse solistene har vi hatt med oss på ulike konserter de senere årene og vi ønsker å gjøre ekstra stas på disse denne kvelden i kimen, sier Ole Hammer.  Solistene som skal være med er:

-        Siri Bones

-        Kim Olve Breistrand

-        Ivar Aas

-        Geir Lauvås

-        Sonja Kristensen

-        Margido Kristoffersen

-        Åshild Mundal

-        Kristin Steinvik

-        Sunniva Undsgaard

Som om ikke det er nok, vil Skatval Hornmusikklag arrangere sin tradisjonelle førjulskonsert i Skatval kirke like før julen ringes inn. Solister er så langt ikke klare, men SHL satser på lokale stjerner også denne kvelden. Konsertene i kirka pleier å samle fullt hus.

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss