Menu

Aglo-russen viser hjertevarme!

Russen på Aglo Videregående Skole samler i dag og i morgen inn penger til kreftsaken. Først heldagsprøve i matematikk, så en ekstra frivillig innsats til en god sak.

Redaksjonen fikk hyggelig besøk av trioen Tommy Raaen, Stine Amundsen og Katrine Steen som er medlemmer av Russestyret på skolen. Med hver sin innsamlingsbøsse ønsker de å få med alle russ og elever på skolen til å utfordre stjørdalingene de neste dagene.

- Temaet for årets innsamlingsaksjon er "uhelbredelig kreft" og sammen skal vi bidra med å samle inn penger til mer forskning for å kunne gi bedre tilbud til pasienter og pårørende, sier de tre 3PBA-elevene. Det er tradisjon at russen bruker litt av russetida si til å bidra til gode formål. De siste årene har russen samlet inn over 100 millioner kroner til kreftsaken. Over 90 % av bøssebærerne er russ og er dermed kreftforeningens viktigste samarbeidspartner i aksjonen.

- Pengene vil blant annet gå til pasienter med uhelbredelig kreft. Målet er at de skal få flere gode år med en best mulig livskvalitet, sier Tommy Raaen som er skolens russepresident. Mellom 20 og 30 Aglo-russ er i «fri flyt» med bøsser fredag og lørdag formiddag. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss