Menu

Over 500 sprekinger jakter trimpoeng

Hele 504 personer har registrert seg på appen Trimpoeng så langt.

Med Trimpoeng-appen håper IL Fram å få både skatvalsbygger og alle andre i litt bedre form samtidig som de ser det vakreste som Skatval har å by på. Så langt har det vært en dundrende suksess.

- Konkurransen ble åpnet 1. mai og vi har allerede over 500 som er påmeldt, sier Hilde Landfald i trimgruppa til IL Fram.

Gratis

20 populære turmål på Skatval har fått sin egen poengsum basert på avstand og tilgjengelighet og det er disse som danner konkurransen. Sjekker du inn for eksempel på toppen av Forbordsfjellet får du 10 poeng, mens du får 100 poeng om du sjekker inn på Skinnarvollen.

Appen «Trimpoeng» finner du enten i App Store eller Google Play. Laster du ned den kan du finne fram til konkurransen på Skatval, som du kan melde deg på gratis.

- Takket være en gave på 20.000 kroner fra Gjensidige-stiftelsen kan alle delta gratis i år, sier Hilde Landfald.

Håpet på 300

Trimgjengen til IL Fram hadde et håp om å få med 300 på årets Trimpoeng-konkurranse.

- Håpet var at de yngre skal synes at det er litt mer spennende å ta en trimtur når det er en app som brukes, sier Hilde Landfald.

Flotte mål

Noen turer er korte, noen turer er lange, men alle 20 turmålene har det til felles at de tar deg til en perle på Skatval.

- Når du har kommet fram til målet er det bare å plukke fram mobilen og sjekke inn. Du kan selvsagt sjekke inn på samme turmål flere ganger, men det må gå åtte timer mellom hver gang, sier Hilde Landfald, som presiserer at de blåmerkede stiene er merket av Kjentmann og Roar Valstad.

Bøkene er der

Du trenger ikke å ha mobil og Trimpoeng-appen for å gå på tur på Skatval.

- Trimkassene fra i fjor med bøker blir stående til de som ikke ønsker å benytte seg av appen, men det blir ingen premier i 2017 til de som bruker kun bøkene da vi ønsker at flest mulig tar i bruk appen, sier Hilde Landfald.

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss