Menu

Scoret seiersmålet og ble utvist

Det er ikke enkelt å vinne i Vinne, men Fram klarte det mandag kveld.

Niklas Nytrø (22) havnet i begivenhetenes sentrum på Vinne stadion mandag kveld. Midtbanespilleren ble kampens eneste målscorer, men ble også utvist. Fornøyd kunne han likevel konstatere at det ble med tre poeng hjem til Skatval.

- Det ble en vanskelig og tett kamp på uvant gressunderlag. Vi fikk heldigvis kriget i land en 1-0-seier takket være god laginnsats, sier Niklas Nytrø. 

Skuldermål

Sønnen til trener, Bjørn Johan Nytrø, ble matchvinner med sin scoring etter 22 minutter. 

- Det var en corner fra Mats Røkke Holm som jeg fikk kastet meg fram på. Ballen traff meg i skulderen og jeg fikk ikke med meg mer enn at jeg så ballen trille i mål.

To ganger rødt

Selv om det ikke ble flere mål i Vinne, ble det mer dramatikk. Da 54 minutter var spilt ble Vinnes keeper Jørgen Zahlsen utvist da han felte Frams Anders Holmen som sistemann. Dermed ble det overtall for Fram, men ikke i mer enn 18 minutter. Da fikk Niklas Nytrø sitt andre gule kort for dagen. 

- Det første gule fikk jeg for å hindre Vinne i å sette i gang et angrep. Det andre gule kom etter at jeg forsøkte meg på en klarering, hvor jeg ikke var oppmerksom på motspilleren og stemplet han i stedet for å treffe ballen, sier Niklas Nytrø. 

Lokaloppgjør neste

De siste 18 minuttene ble dermed spill ti mot ti, men Fram rodde tre-poengeren i land. Det gjør at skatvalslaget henger med i toppen. Etter fem spilte kamper er de på tredje plass ett poeng bak Innherred og Neset. Neste Fram-kamp er lokaloppgjør borte mot Hegra mandag kveld. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss