Menu

Trønderdrill i Skatvalshallen

I dag er noen av landets beste drillere samlet i Skatvalshallen. Trønderdrill arrangeres av Stjørdal Drilltropp og Samarbeidstroppen med mange svært flinke drillere. Søndag skal flere av drillerne trene i hallen.

Klokken 14.30 i dag lørdag er det oppvisning og konkurranse for elitedrillerne som også trener før norgesmesterskapet i Larvik om 14 dager. Lørdag 23. og 25.juni er det NM i Larvik og da er det fint å kunne terpe og øve på nummer som skal fremføres under NM.  

- Stjørdal Drilltropp har med 19 drillere og 7 aspiranter i helga. Vi har også besøk av minst 10 av landets beste konkurransedrillere. Dette blir en oppkjøring frem mot NM og vi startet lørdag formiddag med modultester foran dommerpanelet, sier leder i Stjørdal Drilltropp, Jørn Tore Hanssen. De fire hoveddommerne i helgens Trønderdrill er Stjørdal Drilltropps trener Line Tollefsen, Linn Kvade Rannekleiv, Josefine Hauknes og Mathias Langseth Eliassen.

- Hva skjer utover dagen i dag lørdag Jørn Tore?

- Konkurransene startet kl 12.00 i dag lørdag fra 14.30 blir det oppvisning av elitedrillerne der to fra vår egen tropp er med, og vi holder det gående til i 17.00 tiden lørdag. Publikum er velkommen til gratis inngang, sier Hanssen som har med datteren Thea i toppsjiktet og på landslaget i konkurransedrill. Trener Line Tollefsen sier klubben denne helga legger vekt på trivsel, trygghet og en uformell tone. Både Tollefsen og Hanssen har et håp om å kunne kvalifisere elitedrillerne til det kommende VM i drill i Håkons Hall Hamar i 2018. Flere har som mål å ta medaljer i VM. Stjørdal Drilltropp stiller hele 31 startnummer til NM i Larvik om 14.dager.  

Bilder:

1.

 

2.

     

   

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss