17 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

Ingen Blink-hjelp fra Byåsen

Kvik Halden er ett poeng foran med en kamp mer spilt

Som ventet fikk Sivert Solli og Stjørdals-Blink ikke noe hjelp fra Byåsen som tapte 1-3 mot Kvik Halden lørdag. Her er Solli i aksjon mot nettopp Kvik Halden hjemme på Blinkbanen i vårkampen.

Det sto 1-1 til pause mellom Blink-rival Kvik Halden og Byåsen i dagens 2. divisjonskamp, men tabelltoer Kvik ble for sterke for Trondheims-laget. Med to scoringer i andre omgang, det siste fire minutter på overtid, ble det seier 3-1 til Kvik Halden over Byåsen. Dermed fikk ikke opprykksjagende Blink noe hjelp fra fjorårets Blink-spillere Andreas Rye og Simen Nordskag og resten av Byåsen-laget. Resultatet gjør også at Byåsen som første lag er klare for nedrykk til 3. divisjon.

Det gjør at stillingen i 2. divisjon avdeling 1 er uforandret halvveis i den tredje siste serierunden. Kvik Halden er ett poeng foran Blink med en kamp mer spilt. Som kjent møter Stjørdals-Blink tredjeplasserte Fredrikstad hjemme på Blinkbanen søndag ettermiddag.

Her ser du tabellen i 2. divisjon avdeling 1!

Blinks andrelag spilte forøvrig kamp i 4. divisjon lørdag ettermiddag. Det endte med tap 1-2 hjemme mot Kvik. Jørgen Kjøsnes Valleraunet scoret for Blink allerede etter to minutter.

Samtidig tapte Vanvik 1-2 mot Rørvik og dermed har Blinks andrelag i praksis berget plassen i 4. divisjon. I samme divisjon spiller Fram mot Vuku søndag ettermiddag.

Les forrige sak:
Robert kan bli årets talent

Fem kjemper om gjev utmerkelse i 2. divisjon

Close