-3 °C Stjørdal, NO
29/02/2020

Ingen savnet etter boligbrann

Se video fra brannen i Elvran

Flere bygninger totalskadet i brannen i Elvran. (Foto: Paal Larsen) Flere bygninger totalskadet i brannen i Elvran. (Foto: Paal Larsen)

Politiet bekrefter lørdag formiddag at de har fått kontakt med mannen som bor på adressen i Ytteråsvegen hvor det brant tidlig lørdag morgen. Det betyr at ingen er savnet. Brannvesenet driver fortsatt i 10-tiden med etterslukking, og etterforskning av brannen er iverksatt.

Det ble meldt om brann i en bolig i Ytteråsvegen i Elvran tidlig lørdag morgen. Politiet meldte fra om brannen klokka 6.28 lørdag morgen. En drøy halvtime senere meldte politiet at de jobber med å avklare om det bor folk i boligen.

Flere bygninger skal være nedbrent og totalskadet i brannen som var overtent da nødetatene kom til stedet. Det har vært vanskelige arbeidsforhold for nødetatene med kraftig vind og vanskelig adkomst til boligen som sto i brann.

Det skal ikke være fare for spredning til andre hus eller hytter som ligger i området.

Avinors brannbil frakter vann til branntomta i Elvran hvor det pågår etterslukking lørdag formiddag. (Foto: Paal Larsen)
Avinors brannbil frakter vann til branntomta i Elvran hvor det pågår etterslukking lørdag formiddag. (Foto: Paal Larsen)

Les forrige sak:
Ole Petter Meland blir assistenttrener i Stjørdals-Blink. (Foto: Blinkfotball.no)
Han blir Vikvangs assistent

Fysisk trener blir assistenttrener

Close