11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Injeksjonsspesialisten inn hos Hud & fotklinikken

|| Kick off hos Hud og fotklinikken på Saksvik i Malvik lørdag 1.februar. Lene Støkkan med sine kunder får nå de dermatologiske sykepleierne Elin og Stine fra Injeksjonsspesialisten hos seg fremover. De tar imot sine pasienter på klinikken.||

Elin Kringen kommer fra Malvik og Stine Møsth Gikling er opprinnelig fra Stjørdal. De to sykepleierne utfører også scleroterapi (fjerning av skjemmende blodårer) og svettebehandling for overdreven svette. Foruten dette vil de to med lang erfaring og autorisasjoner fra flere kurs også utføre medisinsk hudpleie.

Elin Kringen (33) og Stine Møst Gikling (38) begynner hos meg lørdag 1. februar. Dette er veldig gledelig og betyr en vesentlig styrking av tilbudet i salongen her på Saksvik, sier Lene Støkkan. Hun startet salongen med hud- og fotpleie samt massasje, make up og aromaterapi for seks og et halvt år siden. Permanent make up og shellac er andre tilbud Støkkan tilbyr.

Styrket fornyelse og lang erfaring

Når Elin og Stine lørdag har kick-off hos Hud & fotklinikken på Saksvik, er det to erfarne dermatologiske sykepleiere som tilbyr sine tjenester. Elin forteller:

Jeg startet utdannelsen min som sykepleier i 2000. Spesialisert meg som indremedisinsk kirurgisk sykepleier etter hvert, og i 2006 skulle jeg skaffe produkter hos Stine som da var daglig leder på Akademiklinikken fra året 2005. Vi to hadde nærmest lik bakgrunn med tre års sykepleierutdannelse og fant tonen sammen med arbeid på Elipseklinikken fra 2006 til 2010. Etter dette var vi fire år på Klinikk Stokkan i Trondheim, sier Elin. Nå starter vi opp Injeksjonsspesialisten sammen, sier Elin og Stine som har flere kurs og sertifiseringer på plass. De to mener å være blant de eneste med spesialutdannelse innen dermatologi og injeksjon i Midt- Norge, og med lengst erfaring på sitt område. Stine og Elin som bruker bevisst pasienter i sitt vokabular, og har 20-års aldersgrense for sine behandlinger.

Vi kan tilby hjelp til pasienter som har arr etter operasjoner, trenger fjerning av flekker, har overdreven svetting, trenger hjelp med sår eller har hareskår som kan bedres. Det er viktig å være klar over at dette er medisinsk betinget, og vi som er sykepleiere kan rådgi pasienter om ikke å foreta noe i det hele tatt basert på rådgivning og egne erfaringer.  Vi gleder oss stort til å starte opp her på Malvik hos Lene. Vi vil tilby de samme tilbudene på City Parfymeri i Levanger og Hud og velværeklinikken på Orkanger. Kom innom oss for en prat i en hyggelig atmosfære på Saksvik hos Lene Støkkan, sier Elin og Stine fra Injeksjonsspesialisten.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
SNF med ny samarbeidsavtale med DNB

Stjørdal Næringsforum har fått DNB bank ASA med seg som samarbeidspartner. […]

Close