3 °C Stjørdal, NO
06/12/2019

Inn som partnere i «banken»

Sollihaug trer tilbake – nye krefter inn i reklamebyrå

Elisabeth Sofie Berg og Frode Håkonsen har gått inn som medeiere i Reklamebanken, og blir sentral i den videre utviklingen av reklamebyrået. Elisabeth Sofie Berg og Frode Håkonsen har gått inn som medeiere i Reklamebanken, og blir sentral i den videre utviklingen av reklamebyrået.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

– Fra i dag er det Frode som er banksjef, sier Ann Kristin Sollihaug, smiler og klapper etterfølgeren sin på skuldra.

Sollihaug har vært veldig synlig i reklamebransjen i Stjørdal i flere tiår, men nå skal hennes egen «reklamebaby» Reklamebanken utvikles videre av nye krefter. De to ansatte Elisabeth Sofie Berg og Frode Håkonsen har hver kjøpt 24 prosent av bedriftens aksjer, og Håkonsen er den nye daglige lederen.

– Det er ingen hemmelighet at jeg har slitt noe med helsen, og det er årsaken til at jeg nå velger å trappe ned. Men jeg skal fortsatt være med og jobbe med salg og rådgivning, – altså det jeg mener jeg kan best. Men det blir litt mindre jobb enn tidligere, sier Sollihaug, som omtaler dette som en vinn-vinn-situasjon for alle parter.

Elisabeth Sofie Berg (26) og Frode Håkonsen (53) har vært ansatt i Reklamebanken i henholdsvis fire og fem år. Nå skal de være aktive i videreutviklingen av selskapet, og det vil bety noen endringer, men ingen radikale, i følge den nye «banksjefen».

– Vi skal fortsatt være et fullverdig reklamebyrå hvor kundene skal få alle tjenester de ønsker. Det vi vil fokusere på framover er satsingen på digitale tjenester, som mange små og større bedrifter trenger hjelp til å håndtere, sier Håkonsen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Ann Kristin Sollihaug overlater ansvaret for den daglige driften av "babyen" Reklamebanken til Frode Håkonsen.
Ann Kristin Sollihaug overlater ansvaret for den daglige driften av «babyen» Reklamebanken til Frode Håkonsen.

For de to vil hverdagens arbeidsoppgaver i stor grad bli som før. Håkonsen har sin aller bredeste kompetanse på web- og nettløsninger, mens Berg er grafisk designer. Nå gleder de seg til å få hver sin hånd på rattet i Reklamebanken.

– Vi har alltid ønsket å involvere oss mye i driften, og er veldig takknemlige for at vi nå fikk muligheten til å gå inn som partnere. Det vil føre til at vi føler enda større eierskap til bedriften og utviklingen, sier Berg og Håkonsen.

– Hvordan vil tidligere og nye kunder merke endringene?

– Umiddelbart blir det ingen store endringer, men på sikt vil vi nok bli mer aktive, synlige og forhåpentligvis enda dyktigere. Alt tyder på at dette skal bli bra for Reklamebanken er et veldrevet firma, sier Frode Håkonsen.

I tillegg til Håkonsen, Berg og Sollihaug er også Nortec Holding eiere av Reklamebanken.

Les forrige sak:
Det går opp og ned her i livet. Akkurat nå virker utsiktene bedre i Meråker enn i Stjørdal. (Foto: s-n.no-tipser)
Nedenom og hjem, eller rett til himmels

Retningsvalget blir vanskelig å følge

Close