2 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Innbytterbenk på Blinkbanen i full fyr

Politiet mener brannen kan være påsatt

Mandag morgen brant en innbytterbenk på Blinkbanen. Nå ønsker politiet å få inn alle tips om denne brannen og to andre branner og branntilløp i Stjørdal. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball) Mandag morgen brant en innbytterbenk på Blinkbanen. Nå ønsker politiet å få inn alle tips om denne brannen og to andre branner og branntilløp i Stjørdal. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Bortelagets innbytterbenk på Blinkbanen er fullstendig ødelagt av brann. Politiet i Trøndelag meldte om brannen klokka 06.27 mandag morgen.

– Vi og brannvesenet rykket ut, og kom fram til en innbytterbenk som stod i brann. Vi har grunn til å tro at brannen er påsatt, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

– Jeg blir oppgitt over et slikt angrep på frivilligheten, sier Knut Erlen Jegersen i Stjørdals-Blink fotball. Den administrative lederen i Stjørdals-Blink Fotball var raskt på pletten etter at han ble varslet om brannen.

Klokka 15 andre påskedag spilles lokaloppgjøret i 2. divisjon mellom Stjørdals-Blink og Levanger FK på banen. Den kampen går som planlagt, men fram til da må Stjørdals-Blink få på plass en provisorisk innbytter- og trenerbenk til gjestene fra Levanger.

Brannen skal også ha svidd av noe kunstgress av banen foran innbytterbenken.

Hegra Spbank-Stilling

Også tidligere i påsken, på kvelden påskeaften, var det branntilløp i Sandskogan. Politiet etterforsker hendelsene og har mandag morgen brukt hund i søk etter spor i området.

Les forrige sak:
Stjørdals-jentene etter endt premieutdeling i EM i drill. Bak fra venstre: Thea Hanssen, Elida Risberg Elverum, Iben Nørkov Bakmark, Iselin Risberg Elverum. Foran fra venstre: Wendy Lund Cruz og Ane Oline Aune. (Foto: Privat)
Stjørdals-jenter vant EM-bronse

Utøvere fra Stjørdal Drilltropp markerte seg i konkurranse mot Europas beste

Close