-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Innsamling til Narva

Vi ønsker mange sekker med gode varme klær, sier Aud Rønning og Hildur Forbordsaune

 

Å vise omsorg for andre har vært ledetråden for sanitetsforeningene i Norge. I Skatval ønsker også sanitetsforeningen å samle noe av velstanden i Værnesregionen til nytte for folk som ikke har så gode levekår som i Stjørdalsdalføret. Ved forrige innsamling som ble gjennomført mottok de i overkant av 300 sekker med brukte klær.

 

Årets innsamling

To  av sanitetsdamene, Aud Rønning og Hildur Forbordsaune, snakker seg skikkelig varme når de forteller om ønskene for årets innsamlingsaksjon.  De forteller at det aller meste av klær og tekstiler er ting som er mangelvare i Narva. De to er spesielt opptatt av barne- og ungdomsklær som barna har vokst ut av. Dagens barn og ungdom sliter ikke ut klærne, men de vokser ut av klærne.

 

Anbefaling

Vi anbefaler at publikum åpner garderobeskapene og tar en titt på klærne som henger i skapet. Still spørsmålet når ble dette plagget sist brukt? Husker du ikke det, kan plagget legges i innsamlingssekken.

 

Leker

I mange hjem er det leker som ikke lenger er i bruk av barna. For de som oppholder seg på barnehjem i Narva er leker en mangelvare. Det vil være til stor glede på barnehjemmene om leker er en del av forsendelsen en del av det som sendes. Fra de som står for innsamlingen er det også denne gang ytret ønske om at det pakke inn ting som kan være en julegave. Viktig at pakkene angir om gaven er til gutt eller jente.

Levering

Prix på Skatval har lagerplass for store mengder brukte klær. Målet er at tidligere rekort på 300 sekker klær skal ryke.

Sanitetslaget får dekket sine transportutgifter ved at de som leverer sekker betaler kr.40  per  sekk.

Vi oppfordrer der for om at garderoberyddingen starter nå!

 

 

Les forrige sak:
Bygdaljom med sang i 70 år

  Bygdaljom ble stiftet den23.november 1943. Etter krigen hadde Bygdaljom sin […]

Close