6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Internasjonal dag på Torvet

Fida Afif,Palestina, Aung Myo Piu, Burma, Nimat Safdari, Afganistan, Kenan Mahamaud, Somalia Doreen Auma, Uganda, Cyprien Bacamur, Burundi, Lamees, Palestina, Davoudjan, Afganistan, Orapattra Comhom, Thailand, G. Sardar, Afganistan, Abdullah Jaffari Per Rickstad og Ole Myrbekk

 

For de mange som hadde tatt turen til Torvet ble det en trivelig dag: Samlingen av folk med en opprinnelse fra andre land skjedde i samarbeid med Frivillighetssentralen. Arbeidet som er gjennomført av Frfivillighetssentralen har vært svært viktig. Arbeidet har medført at våre nye borgere har fått god kontakt med lokalbefolkningen.

 

Internasjonale løpere

Under god ledelse har vår varaordfører Ole Myrbekk, vært lagleder for en gruppe fra mange nasjoner, men som nå er bosatt i Stjørdal. Alle som deltok i St.Olofs løpet fikk medalje og sitt eget diplom . Ungdommene kommer fra Palestina, Burma, Afganistan, Somalia, Uganda, USA, Burundi, Thailand. Per Rickstad representerte ledelsen i S t.Olaofsløpet, og var tydelig stolt over å se disse ungdommene.

 

Mat i varianter

Kosten som ble servert var tydelig populær kost. Her var det mat fra Thailand, Burma, Filipinene og Afrikanske land. At maten smakte er det ingen tvil om. Stort sett var det kø ved alle salgsbodene.

 

Trivelig

Innvandrerne som har kommet til Stjørdal er ven verdifull tilvekst i Stjørdal. Det er grunn til å gi ekstra honnør til de som har sitt virke ved Frivillighetssentralen som har vært utrolig aktiv med å få innvandrere med i aktiviteter. Også varaordfører Ole Myrbekk fortjener ros for sin aktive deltakelse i integreringsarbeide.

 

 

 

 

 

Les forrige sak:
Takket for støtten

  Det ble utdelt roser, noe folk satte pris på. Både […]

Close